onsdag 7 april 2010

Hm hm hm...

De senaste dagarna har jag mest hangt runt och sa. Bott hos Lachlan, flyttat ut fran Lachlan, druckit san shuro (eller hur fan det stavas) i StKilda, kollat Alice In Wonderland i 3d format pa vardens (tredja) storsta 3d-biograf (Johnny Depp het aven som psykopat i rod hatt och clownhar), glott pa folk, druckit frappuchino pa starbucks tre ganger om dagen, kakat sushi till frukost, middag och kvallsmat, glott i affarer, varit pa loppmarknad, gatt ut och in i second handbutiker. Och sa vidare.

Igar kollade vi pa Man som hatar kvinnor pa bio. Jag vet, den gar pa tv hemma nu. Och jag vet, jag har redan sett den. Och jag vet, den ar inte ens sa himla bra. Men nu ar det sa att Kari ar som besatt i Stieg Larsson-bockerna och tvingade med mig. Den har precis kommit hit pa bio. Australienarna ar ocksa som besatta i Stieg Larsson. Men det var kul att hora lite svenska for en gangs skull. Var radd att den skulle vara dubbad, men det var den icke.

Efterat skulle vi ga ut tankte vi. Men det var stangt overallt utom pa ett enda stalle (nu finns det ju tusentals med stallen att ga till har och vi kollade sa klart inte in alla, men vi hittade bara ett som var oppet). Trodde inte att det var sant. Vad ar det for fasoner? Bestallde ett glas rott pa detta enda stalle vi kunde hitta och nar jag druckit halva kom det en vakt och sa att vi var tvugna att ga for att de skulle stanga. Trodde inte att det var sant. Men det var det. Sa jag hallde i mig vinet och sa gick vi tillbaka till hostelet. Kunde inte sova sa jag ringde runt lite. Forst till Hanna som inte svarade. Sen till Agnes som satt i en bil och hade dalig tackning sa vi inte kunde prata alls lange. Sen till mamma som jag faktiskt pratade en stund med (om typ det javliga i hur mycket pengar prinsessorna spenderar pa handvaskor). Och sa ringde jag till Hanna igen som faktiskt svarade den har gangen. Vi pratade i tva timmar. Det ar helt fantastiskt hur lange vi kan prata skit om folk (det ar mest det vi gor nar vi pratar i telefon). Sen var klockan 04:30 och jag gick och la mig. Om det intresserar er alltsa.

1 kommentar:

A sa...

Vad snackade ni om mig? :)